Facultatea de Litere, Istorie și Teologie e cu gândul la tine!

Ești student în anul I? ROSE e cu siguranță pentru Tine!

Vino la activităție propuse. Noi îți spunem că ai de unde alege, iar tu le poți alege pe toate! ↓

AI. Programe remediale (cursuri speciale de limbi străine și de însușire a cunoștințelor fundamentale)

AII. Activități de îndrumare și sprijin (tutorat) - suport social, informațional și educațional în vederea unei bune acomodări la mediul universitar

AIII. Activități de coaching și dezvoltare personală (sesiuni de consiliere în carieră și sesiuni de consiliere psihologică)

AIV. Ateliere pentru dezvoltarea competențelor socio-emoționale (workshopuri pentru dezvoltarea abilităților sociale)

AV. Consiliere profesională și orientare în carieră (sprijin în descoperirea propriilor interese profesionale, abilități, atitudini, valori și trăsături de personalitate și cunoașterea diferitelor medii de lucru)

AVI. Campanii de conștientizare (informare cu privire la principalele ocupații pentru care te pregătește programul tău de studii, la profesiile corespunzătoare domeniului tău și la riscurile asociate abandonului studiilor universitare)

Îți vor fi alături: managerul de proiect, experții remediali, coordonatorul grupului-țintă, referentul DMC, expertul în consiliere, tutorii, mediatorii culturali, mentorii, expertul în comunicare și studenții din anii mai mari.

Ești student în anii II sau III? Ai acumulat destulă experiență încât să le dai și altora idei despre cum să învețe eficient, cum să-și ia notițe folositoare și despre cum să se bucure de studenție și în sesiune? ROSE e cu siguranță pentru Tine!

Vino să faci parte din echipa ROSE și oferă-le studenților din anul I îndrumare și sprijin informațional, social și educațional.

ROSE este susținut de Ministerul Educației și Cercetării și constă în dezvoltarea unui program integrat de activități educaționale inovative și atractive: activități remediale, de îndrumare și sprijin, consiliere profesională și orientare în carieră, de coaching și dezvoltare personală, de dezvoltare a competențelor socio-emoționale și workshopuri.

Pe scurt, ROSE e un proiect care te vrea implicat, care te vrea ABSOLVENT!

Viața de student e frumoasă, iar avantajele studiilor universitare și oportunitățile de carieră facilitate de un astfel de nivel de formare sunt numeroase. Am început să construim deja un dialog fructuos pe pagina de Facebook a facultății între actuali studenți, foști studenți, elevi, cadre didactice, jurnaliști, scriitori. Păstrează un dialog viu cu noi în mediul online, tot mai important, și contribuie la atingerea obiectivului general al proiectul: creșterea numărului de absolvenți!

Pregătește-te și tu de finalizarea studiilor, de alegerea unui parcurs profesional de care să fii mândru! Până atunci, bucură-te de poveștile altora și lasă-te inspirat și convins: studiile nu reprezintă doar o diplomă, ci o colecție de șanse!

Imagini lansare proiect Rose AG 382