Cazări 2018-2019

Cazare etapa a IV-a, septembrie 2018

CAZĂRI LIT 2018-2019 etapa a 2-a

Contestatiile la cazare se depun pana duminica, 2 septembrie ora 10, la adresele de mail: loredana.punga@e-uvt.ro, octaviana.darie98@e-uvt.ro, valeria.chiorescu10@e-uvt.ro (mesaj comun la toate aceste adrese).
Contestatiile vor fi analizate luni, 3 septembrie, pana la ora 15.
Etnicii romani de pretutindeni care au depus cerere de cazare vor fi cazati in caminul C3. Ii ivitam la secretariatul facultatii pentru a-si ridica dispozitia de cazare pe baza careia se face cazarea propriu-zisa (in perioada 15-19 septembrie). Dispozitiile de cazare se pot ridica oricand, in intervalul 5 - 19 septembrie.
Comisia de cazare LIT.
CAZĂRI LIT 2018-2019

Contestatiile se depun pana in data de 31.07.2018, ora 20, pe adresele de mail: loredana.punga@e-uvt.ro, valeria.chiorescu10@e-uvt.ro, octaviana.darie98@e-uvt.ro.
Contestatiile depuse dupa data si ora stabilite nu se vor lua in considerare.
Comisia de cazare LIT.Procesul de cazare in caminele UVT se desfasoara conform calendarului mentionat in Regulamentul de cazare UVT pentru anul universitar 2018-2019.
Solicitantii de cazare cazuri sociale vor avea in vedere faptul ca pot depuneri cereri doar pentru Caminele C16 si C17, in toate sesiunile de cazare.
Contestatiile se depun conform calendarului mentionat in Regulamentul de cazare, simultan, pe toate adresele de email ale membrilor comisiei de cazare LIT: loredana.punga@e-uvt.ro, mariana.mitrica@e-uvt.ro, valeria.chiorescu10@e-uvt.ro, octaviana.darie98@e-uvt.ro
Comisia de cazare LIT
Stimați studenți, confirmarea locurilor de cazare se face de pe platforma pe care s-au făcut și înscrierile pentru cazare. (Cazare UVT)
Perioada de cazare în cămine este programată în perioada 22-26 septembrie și actele necesare le veți găsi în link-ul atașat. (Acte)
Perioada de depunere a contestațiilor este 15-17 septembrie (duminică până la ora 17:00).
Contestațiile se depun la adresele de mail (robert.sebesi96@e-uvt.ro; valeria.chiorescu10@e-uvt.ro). Răspunsul în urma contestațiilor va fi primit pe mail până luni, 18 septembrie, ora 17:00.
Pentru orice informații suplimentare sau probleme întâmpinate, puteți trimite email pe adresele menționate mai sus.
Comisia de cazare LITARHIVĂ

Repartizarea locurilor LIT in caminele UVT (ultima actualizare: 15 sep 2017)


 • Repartizarea locurilor LIT in caminul C3L (anul I)
 • Repartizarea locurilor LIT in caminul C3L (ETNICI ROMÂNI - anii II-III)
 • Repartizarea locurilor LIT in caminul C16 (anul I)
 • Repartizarea locurilor LIT in caminul C16 (ETNICI ROMÂNI - anul I)
 • Repartizarea locurilor LIT in caminul C17 (anul I)
 • Repartizarea locurilor LIT in caminul Cameliei (anul I)
 • Perioada de depunere online a cererilor de cazare pentru studentii anului I 2017-2018 este 14 august - 8 septembrie 2017. Locurile in caminul Camelia sunt destinate studentilor olimpici (cu premii la olimpiade, obtinute pe parcursul anilor de liceu, pe baza carora au fost admisi la LIT). In Caminul C12, nu sunt alocate locuri studentilor de anul I. Va rugam sa aveti in vedere aceste precizari la exprimarea optiunilor de cazare.
  Etnicii români înmatriculați în anul I, ciclul licență și masterat, nu depun cereri de cazare online. Locurile alocate acestora sunt distribuite direct de comisia de cazare.
  Comisia de cazare LIT • Repartizarea locurilor LIT in caminele UVT (ultima actualizare: 7 aug 2017)
 • Confirmarea locului obtinut in caminele UVT

 • Contestațiile referitoare la cazare se depun in format electronic (e-mail) simultan, la toate la adresele membrilor comisiei de cazare LIT (loredana.punga@e-uvt.ro, robert.sebesi96@e-uvt.ro, flavia.seres96@e-uvt.ro, valeria.chiorescu10@e-uvt.ro) până cel târziu miercuri, 9 august, ora 17.
  Comisia de cazare LIT va trimite răspunsul la contestațiile primite până cel târziu joi, 10 august, ora 12.
  Confirmarea locurilor se va face până cel târziu joi, 10 august, ora 17.
  Prodecan LIT,
  conf. univ. dr. Loredana Punga

 • Aplicatia pentru depunerea on-line a dosarelor de cazare
 • Ghid cazare on-line
 • Regulamentul de cazare
 • Camine configurate pe facultati


 • Aici puteti gasi toate detaliile legate de spațiile noastre de cazare disponibile.
 • Regulament privind cazarea studentilor în caminele UVT 2016/2017